Selecteer een pagina

Contact

Neem contact met me op. Je bent van harte welkom!

+31 (0)622199834

info@krstl-verliesbegeleiding.nl

Weijererf 27
5541 SZ Reusel

Vanuit richting Tilburg: volg de N269 in de richting van Hilvarenbeek/ Reusel. In Reusel Centrum slaat u links af aan de rotonde. Bij de bushalte slaat u rechtsaf naar de Kruisstraat. Sla rechtsaf om op de Kruisstraat te blijven. Sla linksaf naar het Weijererf. Sla rechtsaf om op het Weijererf te blijven. Je vindt je bestemming rechts. 

Vanuit richting Eindhoven: volg de snelweg Eindhoven-Antwerpen (A67/ de E34). Neem afslag 29-Hapert richting Reusel. In Reusel sla je linksaf richting Hamelendijk. Neem de Weijereind, Kruisstraat richting Weijererf. je vindt je bestemming rechts. 

KRSTL verliesbegeleiding is bereikbaar met OV (buslijn 143 vanaf Tilburg en buslijn 319/320 vanuit Eindhoven). Het is +- 10 minuten lopen vanaf de bushalte in Reusel naar de praktijk.

Er zijn voldoende gratis parkeergelegenheden.

Je bent van harte welkom!

Het eerste contact kan telefonisch, via e-mail, via Whatsapp, of via social media. Ik neem daarna telefonisch contact met je op. We luisteren naar elkaar en ik kan direct ingaan op je vragen. Ook kan ik je vertellen over de werkwijze en of je bij mij op het juiste adres bent. Zo kunnen we de verwachtingen helder maken, wat helpt bij een juiste start en verloop.

De begeleidingssessies duren ongeveer een uur en een kwartier en vinden meestal iedere twee weken plaats

We bepalen van tevoren niet hoeveel sessies we doen, maar gaan uit van hoe lang jij nodig hebt

We hebben aandacht voor de afronding en het afscheid

Ga er van uit dat ik altijd binnen 3 werkdagen contact met je op zal nemen. Is dat niet het geval, dan ben ik ervan overtuigd dat er iets mis is gegaan en wil ik je vragen alsnog een nieuwe poging te doen. Neem contact met me op!