Selecteer een pagina

Tarieven

Kennismaking/ kort consult (telefonisch of face-to-face)

Gratis

Intake

40 euro

Begeleidingssessie (individueel)

80 euro

Groepsbegeleiding/ lotgenotencontact

Op aanvraag

Schoolbegeleiding, voorlichting, workshops, training etc.

Op aanvraag

Kilometervergoeding

23 cent per km

Reiskosten (reistijd vanaf 30 minuten)

40 euro per uur

Annuleringen

Een afspraak kun je tot 24 uur van tevoren annuleren via e-mail of telefoon. Als de annulering binnen de 24 uur valt wordt 50 % van het gevraagde tarief in rekening gebracht (met uitzondering van bijzondere omstandigheden). In het geval van een no-show wordt 100 % van het tarief in rekening gebracht.

Registratie, vergoedingen, klachtenprocedure en wachtlijst

Ik ben aangesloten bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ), Nederlandse Vereniging van psychologen, psychosociaal therapeuten en agogen (NVPA), het Register beroepsbeoefenaars natuurlijke gezondheidszorg (RBCZ) en bij de SCAG geschillencommissie.

Afhankelijk van   uw (aanvullende) verzekering krijgt u de consulten (deels) vergoed.  Mijn advies is om bij uw zorgverzekeraar te informeren wat de mogelijkheden zijn. 

Indien u een klacht  heeft dan zou ik het fijn vinden als u dit met mij zou willen bespreken. Ik ga er vanuit dat we er samen uit kunnen komen. Voelt u zich niet in staat om uw onvrede of klacht met mij te bespreken, laat de situatie dit niet toe of komen wij er samen niet uit? Dan kunt u contact opnemen met de beroepsvereniging (NVPA) via  hun website www.nvpa.org . 

Binnen 1-2 weken is het mogelijk om de intake te plannen.

Neem contact op 

Je bent van harte welkom!

Telefoonnummer

+31 (0)622199834

E-mailadres

info@krstl-verliesbegeleiding.nl